ПЕРФЕКТНА УСМИВКА НА ЗЪБИТЕ

 Перфектната усмивка е повече от безупречно движение. Тя е наука, изкуство и цяла специалност в стоматологията и дизайна на усмивката. Има няколко елемента и мерки, които влизат в процеса за постигане на перфектната усмивка.

Общо взето, перфектната усмивка зависи от усилията от ваша страна и артистичния талант на стоматолога ви. Тя е като проект, който изисква екипна работа, визия и много умения, които могат да бъдат осигурени само от опитни стоматолози.

В следващата статия ще обсъдим стандартите на перфектната усмивка, както и как можете да я постигнете.Перфектна усмивка

Каква е перфектната усмивка? Това е усмивка, която отговаря на всички стандарти за красота на усмивката. Които са следните:

  1. Симетрични устни За да имате перфектна усмивка, вашите устни трябва да са симетрични. И горната и долната устна трябва да бъдат равни, за да се балансира усмивката. Също така, центърът на устните ви трябва да се изравнява със средата на лицето. Кривината на усмивката трябва да съвпада с дъгата на зъбите.

  2. Няма да се виждат венците Още един елемент в този рецепт за красотата на перфектната усмивка е да не се виждат венците. Наистина, ако повече от 4 мм от венечната тъкан показвате, това ще отнеме от вашата усмивка. Всичко над 4 мм и усмивката ви започва да изглежда малко прекалено "венчеста".

За перфектна усмивка се изискват по-малко от 2 мм от вашата венечна тъкан да се вижда.

  1. Колко от зъбите ви се виждат За идеален баланс и равни пропорции зъбите ви трябва да излагат 10 мм от

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

дентална клиника пловдив

GÜLÜŞ TASARIMINI KİMLER YAPTIRMALIDIR?

How to Get Rid of Yellow Teeth