емакс и фасети

 eMax е вид порцелан, който се използва за изработка на зъбни фасети. Фасетите са тънки обвивки, които се поставят върху предните зъби, за да скрият различни естетически проблеми, като обезцветяване, неравномерна форма или разстояния между зъбите.

Изработените от eMax фасети са изключително здрави и издръжливи, както и естествено изглеждащи и същевременно устойчиви на обезцветяване. Това ги прави изключително подходящи за постигане на перфектната усмивка, като същевременно се запазва природният вид на зъбите.

Фасетите от eMax порцелан могат да бъдат изработени индивидуално за всеки пациент, като се вземат предвид желанията и естетическите ценности на всяко едно лице. Те могат да бъдат поставяни върху един или повече зъби, в зависимост от естетическите проблеми, които трябва да се коригират.

Изработката и поставянето на фасети от eMax порцелан обикновено изисква повече време и внимание от стоматолога, отколкото със стандартни фасети от композитен материал, но резултатът обикновено е по-добър. Те предлагат дълготрайна и ефективна корекция на естетическите проблеми на зъбите и могат да представляват добър избор за хора, които търсят перфектната усмивка.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

дентална клиника пловдив

GÜLÜŞ TASARIMINI KİMLER YAPTIRMALIDIR?

How to Get Rid of Yellow Teeth