КАК ДА НАКАРАМЕ ХОЛИВУД ДА СЕ УСМИХНЕ

 Процесът на постигане на Холивудската усмивка

За да се уверите, че се чувствате комфортно, носейки фасети, вашият зъболекарски екип трябва да инвестира много време и ресурси във вземането на отпечатъци от устата ви. Късметът е, че с модерните методи, това вече не е трудоемъката задача, която беше някога. Холивудска усмивка

С технологията CAD/CAM можете да получите най-удобното прилягане за вашите фасети. Тази технология използва умна камера, свързана с компютър, както и 3D принтер.

Камерата ще заснеме изображения на устата ви отвътре и отвън. Софтуерът обработва тези данни и използва ги за проектиране на идеални фасети за вас.

След като софтуерът избере дизайн, той незабавно отпечатва фасетите. Трябва да имате предвид, че тази технология работи само с керамични или порцеланови фасети.

Много е важно да получите правилното прилягане за вашата Холивудска усмивка, защото това може да повлияе на вашето орално здраве. Фасетите с лошо прилягане могат да повредят венците ви и да причинят запалване. Също така, те могат да затруднят храненето ви, тъй като не можете да ядете и говорите правилно, носейки ги. Никога не компрометирайте качеството заради евтини разходи, защото в дългосрочен план, това ще направи повече зло от добро.

Грижи след поставяне на Холивудска усмивка

Голяма част от грижите след поставяне на Холивудска усмивка се отнасят до предотвратителна грижа за зъбите. За да запазите перления блясък на Холивудската усмивка, трябва да поддържате здрава орална хигиена. Трябва да из

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

дентална клиника пловдив

GÜLÜŞ TASARIMINI KİMLER YAPTIRMALIDIR?

How to Get Rid of Yellow Teeth