HOW TO GET TEETH LIKE TOM CRUISE

 Успелият американски актьор Том Круз доминира екраните от осемдесетте години насам. И докато талантът му е останал постоянен през цялата му кариера, това не може да се каже за зъбите му. Номинираният многократно за "Оскар" имаше иконична усмивка. И докато тя е била едно от най-добрите му качества, дори усмивката на Том Круз е имала скромно начало.

Какво беше грешното с усмивката на Том Круз Усмивката на Том Круз не беше естествено перфектна, наистина беше обратното. Когато Круз първоначално стана известен, зъбите му още не бяха получили всички козметични корекции.

Усмивката на Том Круз беше значително ненасочена и един от неговите резци беше странно издигнат. Неговата зъбна средна линия беше извън границата, където горният му резец надхвърляше тази линия.

Освен това на зъбите на Том Круз имаше много петна. И общо взето, усмивката му не отговаряше на холивудските стандарти.

Как Том Круз поправи зъбите си За да поправи зъбите си, Том Круз трябваше да премине през многогодишно лечение. За да получи перфектната усмивка, която има днес, Том Круз не можеше директно да избере процедурата за "Холивудска усмивка". Защото зъбите на Том Круз бяха сериозно ненасочени, той трябваше да получи брекети първо.

Том Круз носеше брекети около времето, в което беше на 40 години и според доклади се възползва от керамични брекети. Тези видове брекети обикновено се съвпадат по цвят с вашите зъби, така че не са много видими. Но това беше през 2002 година, сега има съврем


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

дентална клиника пловдив

GÜLÜŞ TASARIMINI KİMLER YAPTIRMALIDIR?

How to Get Rid of Yellow Teeth