Teeth Covers: the 3 Types and Their Costs

 Кориците за зъби са сред многото процедури в стоматологията, към които хората се обръщат, за да коригират усмивката си. Те не се отнасят конкретно до определен тип процедура, а по-скоро към практиката, която принадлежи към козметичната стоматология.

Правилната форма на термина е аестетична стоматология, тъй като това е общо понятие за множество процедури. Има множество типове корици за зъби, но това може да бъде всяко лечение, което поставя слой или капак от материал, подобен на зъба, върху повредените зъби.

Кориците за зъби могат да бъдат едно от трите популярни лечения в козметичната стоматология, които имат за цел да коригират и поправят зъбите, като поставят изкуствени зъби над тях.

Тези корици за зъби са безупречни по дизайна си и са в правилния тон, за да заместят всички зъбни проблеми и да ви дадат очарователна усмивка.

Типовете корици за зъби са вани, коронки и фасети. Вани са безпрецедентно ефективни за избелване на зъбите, докато коронките са подходящи за ситуации, където зъбът е повреден. Фасетите са най-предпочитаните и популярни и имат за цел да коригират повредите и да направят зъбите ви по-бели и по-привлекателни.

Разходите за кориците за зъби не са еднакви и зависят от типа лечение, което искате да получите. В Турция разходите са по-ниски, като разходите за една порцеланова фасета варират между 270 и 370 долара, като пациентите получават и луксозни услуги и висококачествено лечение. В САЩ цената на порцелановите фасети може да варира от 2 000 до 2 500 долара на единичен модул, а в Обединен

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

дентална клиника пловдив

GÜLÜŞ TASARIMINI KİMLER YAPTIRMALIDIR?

How to Get Rid of Yellow Teeth